Diensten rijscholen

Wat zijn de werkzaamheden van een rijschool? Lees hier over welke diensten rijscholen bieden en wat rijscholen voor je kunnen betekenen.

Werkzaamheden van rijscholen

Een rijschool heeft uiteenlopende werkzaamheden en levert verschillende diensten zoals Theorielessen om kennis van de verkeersregels te verbeteren. of Begeleiding bij het afleggen van het praktijkexamen. . Voor elke dienst kan de rijschool een ander tarief in rekening brengen. Ook zullen de rijscholen niet altijd dezelfde diensten kunnen bieden. Zo kan de ene rijschool wel en de andere rijschool niet. Over het algemeen kan elke rijschool onderstaande diensten bieden.

DienstOmschrijving
SpoedcursusEen snelle en intensieve rijcursus om snel een rijbewijs te halen.
OpfrisrijlessenEen aantal rijlessen voor ervaren bestuurders om hun vaardigheden op te frissen.
PraktijkexamenBegeleiding bij het afleggen van het praktijkexamen.
TheorielessenTheorielessen om kennis van de verkeersregels te verbeteren.
OpfriscursusEen op maat gemaakte cursus voor ervaren bestuurders om hun vaardigheden te verbeteren.
AutorijlessenIndividuele autorijlessen met ervaren instructeurs.

Op de pagina tarieven rijscholen vind je alle tarieven bij van de bovengenoemde diensten.


Kosten van diensten vergelijken

Door de tarieven en werkzaamheden van rijscholen te vergelijken krijg je een goed beeld van de kosten die je kan verwachten. De kosten kunnen per rijschool behoorlijk uiteen lopen en het is niet altijd direct duidelijk waar het verschil in zit. Daarom raden wij aan om eerst offertes aan te vragen bij rijscholen. Met de verschillende offertes kan je vervolgens makkelijk de tarieven en diensten vergelijken. Via de pagina aanvragen ontvang je met 1 aanvraag 5 offertes van rijscholen uit jouw regio. Geheel gratis en vrijblijvend, dus u zit nergens aan vast. Probeer het nu zelf en bespaar tot wel 40% op jouw in nog geen 2 minuten tijd.