Tarieven rijscholen

Een overzicht van de kosten en tarieven van rijscholen. Lees meer over het uurtarief van een rijschool en het tarief voor elke dienst die een rijschool rekent.

De tarieven van rijscholen

Je bent een zoek naar een rijschool voor bijvoorbeeld Een op maat gemaakte cursus voor ervaren bestuurders om hun vaardigheden te verbeteren. of Begeleiding bij het afleggen van het praktijkexamen. ? Dan wil je natuurlijk eerst weten wat het tarief is van rijscholen voor het werk dat ze doen.

Op deze pagina lees je meer over het uurtarief dat rijscholen rekenen per dienst. Ook lees je welk tarief je kan verwachten voor de verschillende werkzaamheden die een rijschool rekent per project . Het gemiddelde uurtarief van een rijschool is €45.50.Dit tarief is een landelijk gemiddelde. Wil je nu gelijk weten welk tarief een rijschool zal rekenen in jouw regio? Vraag dan nu gratis en vrijblijvend prijsopgaven aan via ons offerteformulier, hier vraag je in 1 keer meerdere aan bij rijscholen uit jouw regio. Zo kan je op je gemak de tarieven vergelijken om tot de beste deal te komen met het scherpste tarief! Ga naar de pagina aanvragen om een aanvraag voor prijsopgaven te doen.


Tarief rijschool werkzaamheden

Voor elke dienst kan de rijschool een ander tarief rekenen. Hieronder vind je een overzicht van alle diensten die rijscholen leveren. Ook zie je hieronder een overzicht van het tarief van rijscholen per dienst met het minimale tarief en het maximale tarief dat je kan verwachten wanneer je gebruik maakt van de diensten van een rijschool.

DienstTarief min.Tarief max.
Autorijlessen€800.00€2000.00
Opfriscursus€250.00€800.00
Theorielessen€100.00€300.00
Praktijkexamen€250.00€500.00
Opfrisrijlessen€250.00€800.00
Spoedcursus€1000.00€3000.00

Uurtarief rijscholen

Aan de hand van het uurtarief van een rijschool kan u een goede schatting maken van de die je kan verwachten. Het gemiddelde uurtarief van een rijschool is €45.50. Dit tarief is een goede indicatie van het gemiddelde tarief dat een rijschool hanteert. Wanneer je rijscholen gaat vergelijken is het aan te raden om te informeren naar het uurtarief van de rijschool om vervolgens de uurtarieven van de rijscholen naast elkaar te zetten. Zo krijgt u een duidelijk beeld van het totale kostenplaatje.

DienstUurtarief min.Uurtarief max.
Autorijlessen€30.00€50.00
Opfriscursus€40.00€60.00
Theorielessen€20.00€40.00
Opfrisrijlessen€40.00€60.00
Spoedcursus€50.00€80.00

Tip: Vergelijk tarieven rijscholen

Door de tarieven van rijscholen te vergelijken krijg je een goed beeld van de kosten die je kan verwachten. De kosten kunnen per rijschool behoorlijk uiteen lopen en het is niet altijd direct duidelijk waar het verschil in zit. Daarom raden wij aan om eerst offertes aan te vragen bij rijscholen. Met de verschillende offertes kan je vervolgens makkelijk de tarieven vergelijken. Via de pagina aanvragen ontvang je met 1 aanvraag 5 offertes van rijscholen uit jouw regio. Geheel gratis en vrijblijvend, dus u zit nergens aan vast. Probeer het nu zelf en bespaar tot wel 40% op je in nog geen 2 minuten tijd.